Bartvember – en innsamlingsaksjon utenom det vanlige

Enkelte ganger kommer man over gode innsamlingsaksjoner, og i Grimstad har en gjeng startet et svært spennende og godt prosjekt. Målet er at byens mandige menn skal anlegge bart. Bart er som kjent et symbol på makt og vellykkethet, og enhver som bærer en bart bærer den med stolthet. Bloggens eier har ikke en tradisjonell bart, men skjeggvekst i form av en “smultering” har jeg bært med stolthet siden jeg var i tenårene. Jeg ønsker å informere om aksjonen fordi Stinesofie stiftelsen gjøre en fantastisk innsats, og de fortjener publisitet og støtte for sitt arbeid.  Hendelsen i Baneheia i kristiandsand (19. mai 2000) sitter brent inn i alles hukommelse, og Stine Sofies stiftelse minner oss på hvor viktig barns rettigheter og sikkerhet er.

Så langt har nettsiden fått 40 bartedeltakere. Undertegnede vurderer løpende om jeg skal forme skjegget til en fryktingytende bart for en god sak. Besøk siden, stem på den mektigste barten, og støtt en svært god sak!

Bartvember er en innsamlingsaksjon utenom det vanlige.

Vi er en gjeng gutter som har lyst til å gro bart for en god sak. Det konkurreres om å få den beste barten. Dette gjøres her på bartvember.no hvor man kan stemme på de ulike deltakerne via SMS. Det koster ingenting å melde seg på og hver stemme koster 5 kr. Alle pengene går til Stine Sofies Stiftelse, en stiftelse som har holdt på i 10 år for å fremme barns rettigheter. Vi ønsker at de skal fortsette sitt arbeid.

Man kan delta enten som enkeltperson eller som et lag.
Konkurransen har 2 hovedpremier, den ene går på å få flest stemmer på nettsiden. Denne konkurransen starter nå. Vinneren med flest stemmer 26. november kan utsmykke seg som Bartekongen 2010.

Den andre premien går ut på utvelgelse. Der har vi en egen jury bestående av barte-babes, som vil finne den barten som er finest. Konkurransen starter 1. november, da med glattbarberte overlepper, og avsluttes 26. november. Her må deltakerne møte opp fysisk for fotografering/dokumentasjon, slik at man kan se utviklingen på barten.

Pengene fra Bartvember går uavkortet til Stine Sofies Stiftelse i 2010.

Stine Sofies Stiftelse er en prosjektorganisasjon med 6 heltidsansatte som jobber med følgende hovedmålsetninger:

  • FOREBYGGE vold og overgrep mot barn
  • AVDEKKE vold og overgrep mot barn
  • IVARETA det voldsutsatte barnet
  • PÅVIRKE myndighetene til å bedre barns rettsvern

Deres visjon er “En barndom uten vold”, og siden Stiftelsen ble opprettet for 10 år siden har den gjennomført en rekke tiltak for å forebygge og avdekke vold mot barn, og bidratt til en rekke viktige endringer for barnas skyld.

Mer informasjon om Stine Sofies Stiftelses arbeid og deres prosjekter kan man finne ved å besøke www.stinesofiesstiftelse.no

Status kl. 19:38 26.09.10
1380 stemmer fordelt på 40 deltakere.
Kr. 6900,- samlet inn til nå. 

Share/Bookmark

Comments are closed.