Bokprosjekt, en oppdatering

Det er lenge siden jeg har nevnt noe om bokprosjektet mitt. Dette skylles rett og slett at det å få vurdert et manuskript hos et forlag tar tid. Men, i dag fikk jeg beskjed om at førstutkastet var lest, og vurdert på et redaksjonsmøte i dag. Manuskriptet ville nå bli sendt til en konsulent (?) og jeg kan vente mer svar om 3-4 uker. Så, er dette et godt tegn? I mitt hode ville jeg fått et avslag dersom jeg var helt på jordet med prosjektet, jeg velger derfor å ta det som en positiv tilbakemelding. Hva en konsulent gjør hos et forlag vet jeg i grunn ikke, men kanskje noen av dere vet det?

Bortsett fra det så sitter jeg nå i Dar Es Salaam, dagen har blitt brukt til å sloss med GPRS roaming mellom lokale operatører og telenor. Nå gikk ikke dette så bra, men jeg har et veldig spennende møte i morgen tidlig som kan gjøre turen vel verdt pengene. Så mens jeg via yr.no ser at dere har begynt å fryse på tærne, så sliter jeg med det motsatte, nemlig svette tær som følge av 26-27 grader og sterk sol.

Share/Bookmark

Comments are closed.