Bokprosjekt fase I fullført

Da sitter jeg her, litt tom. Klokka er 23.21 en fredagskveld, og jeg har akkurat fullført førsteutkastet til boka jeg har jobbet med i den siste tiden. Det føles litt rart å sitte med et resultat, om enn bare i et førsteutkast. Det er nå bare opp til meg selv og eventuelle samarbeidspartnere å fullføre boka (lese korrektur, og kvalitetssikre innholdet).

Det er rart hvor personlig den plutselig ble, kjenner det koster meg mye å skulle la andre lese den. Men det går helt sikkert over. Så langt er den sendt til to personer for gjennomlesning, og forlag er kontaktet for å få en avtale om innsending av førsteutkastet. Jeg lyver hvis jeg sier at jeg ikke er en smule stolt av resultatet og fryktelig spent!


Legg denne bloggen til dine favoritter!

Share/Bookmark

Comments are closed.