Dagens Navn: Ole Gunnar Solskjær

Ole Gunnar SolskjærOle Gunnar Solskjær (født 26. februar 1973 i Kristiansund) er tidligere fotballspiller, best kjent som spiss i den engelske klubben Manchester United fra 1996 til 2007, der han regnes som en legende. Fra januar 2011 er han hovedtrener i Molde Fotballklubb.

Så hvorfor havner en fotballspiller som dagens navn på Stbab? Jo, fordi han faktisk har brukt de tjente millionene sine godt. Den tidligere spissen har gjennom sin fotballkarriere greid å opparbeide seg en formue på over 100 millioner kroner. 

Solskjær har investert mye av pengene sine en rekke steder, i blant annet reisevirksomhet gjennom et reisebyrå, i eiendom og i restaurantvirksomhet i hjembyen Kristiansund. Den tidligere fotballspilleren sitter på 30 prosent av aksjene i eiendomsselskapet Property Solution og Property Solution II, som eier næringslokaler og en idrettshall i Kristiansund.

Til seg selv har han og kona Silje Lyngvær en praktvilla med nesten 400 kvadratmeter boflate i hjembyen Kristiansund for 11,5 millioner kroner,  familien eier også et rekkehus i Kristiansund og den 296 kvadratmeter store hytta Gullkista i Oppdal.

Så da virker det som om Solskjær har gjort det mange idrettsstjerner ikke har klart, nemlig å innse at en idrettskarriære ikke er så veldig lang, og de pengene man tjener må forvaltes slik at resten av livet kan leves i sus og dus. Nå er vel ikke en årslønn på 4 millioner som trener i Molde heller noe å gråte over, så Solskjær og familien går nok en lys fremtid i møte.

Kilde: DN og FInansavisen

Les også: Derfor valgte jeg Molde

Stem gjerne på bloggen – ny stemmemulighet hver dag!

Share/Bookmark

Comments are closed.