Den gavmilde lommemannen

Ok, jeg innrømmet at tittelen gir veldig feil assosiasjoner, men tar sjansen på å la den stå.

Problemet jeg sikter til er noe jeg har slitt med i alle år. Og selv om jeg ikke helt kjenner omfanget av problemet, så aner det meg at det er betydelig.

Den gavmilde lommemannen, altså meg, oppbevarer ofte pengene i bukselommen. Beløpet varierer, det kan være noen kroner, det kan være en tjuekrone og noen tiere, alt etter som hvor mye veksel jeg fikk igjen sist jeg tok hull på en pengelapp.

Jeg refererte til mine nøysomme foreldre i forrige innlegg, og det blir jeg nødt til å gjøre igjen. I følge dem kan jeg finansiere en vaskehjelp med pengene jeg legger igjen mellom sofaputer og i stolen forran tv. Små drypp som triller ut av bukselomma, uten at jeg merker noe til det. Beløpene er så små, at jeg savner dem ikke engang, for hvem går og husker på om man har 13, 27, 33, 48kr i bukselommen?

Løsningen på problemet er jo forholdsvis enkel, ta i bruk lommebok. Jeg har en veldig fin lommebok, eller kort/sedel holder, men den har ikke plass til myntene. (snikreklamerer litt for kortholderen, er veldig fornøyd med den: Exentri kortholder ).

Men hvor skal jeg gjøre av mynt? Enn så lenge fortsetter jeg å være den gavmilde lommemannen, men det jobbes med å finne en løsning på problemet.

Share/Bookmark

Comments are closed.