Den store stygge ulven test

KredittkortUndertegnede er ikke veldig glad i kredittkort, klok av skade, og understreker at kredittkort kun må benyttes dersom du har full kontroll på egen økonomi og er strukturert. Likevel er det mange fordeler med kredittkort, og dersom du har kontroll kan du utnytte kredittkortenes goder. Feks har du tilgang til rentefri kapital i feks 45 dager, du har utvidet reiseforsikring dersom du betaler ferien med kort og du har en ekstra sikkerhet når du handler på internet. Så, hvilket kort bør du velge? Dette har Dine Penger sett på i dag, og de har vurdert de kortene som markedsføres agresivt for tiden. Du finner hele testen/vurderingen her. Skandiabankens kredittkort stikker av med seieren, mens er du veldig strukturert så er 365Privat det beste kortet. Dette er kortet for deg som alltid betaler hele saldoen ved forfall. Det som gjør 365Privat til et godt kort er alle rabattene kortet gir. Feks vil du få 3,65% rabatt på bensinstasjoner, klesbutikker og møbelbutikker. Men, rabatten forsvinner som dug for solen dersom du lar det gå noen dager over forfall.

I grunn er fella suveren, dersom man ikke betaler det utestående på forfallsdato så regnes rente fra kjøpstidspunktet, har man hatt 50 dagers rentefri kreditt, mister man da altså denne og blir fakturer for rente fra dag en. Det vil jeg tro at det ikke er så mange som har satt seg inn i, eller tenkt over.

Kampen om kredittkortkundene har aldri vært hardere enn i dag. Før var det dyrt både å eie og bruke kredittkortet, mens du i dag blir betalt for å bruke enkelte kredittkort.
Å bruke penger du ikke har, er en farlig fristelse når du har kredittkort. Med høye renter og stive gebyrer kan du fort oppleve at kredittkortet gir deg kortvarig glede, men langvarig frykt. Har du mistet kontrollen så gjentar jeg mitt tidligere råd, stopp opp og ta kontroll i dag. Problemet vokser raskt i størrelse hvis det blir ignorert og utsatt. Jeg formidler kontakt med de beste bankene for refinansiering. Har du betalingsanmerkninger? I så tilfelle setter jeg deg i kontakt med dyktige folk som hjelper deg ut av knipa. Ta grep i dag, det skal ikke så mye til før den øk0nomiske situasjonen ser lysere ut.

Share/Bookmark

Comments are closed.