Det sorte gull

Det virker kanskje litt rart at en som forsøker å spare på kronene, mesker seg med eksklusiv kapsel-kaffe flere ganger om dagen. Det er en trøst at jeg ikke er alene, for i følge E24 så har salget av kapsel-kaffe maskiner økt voldsomt.

Video reklame med George Clooney Nespresso

Personlig tror jeg det er grei økonomi i denne maskinen. Hver kopp koster meg ca. 3,15kr, men i motsettning til “vanlig” traktekaffe så drikker jeg ikke veldig mange kopper av denne kaffen. Kaffen er mye kraftigere, har en utsøkt smak og man sitter igjen med en god kaffeopplevelse som varer. Mens jeg av traktekaffe kan drikke 8-10 kopper pr dag, drikker jeg ca 2-4 kopper av kapsel-kaffen.

Derfor tillater jeg meg å reklamere litt for nespresso, systemet med kapsler bestilt på nett fungerer veldig godt og er enkelt. I tillegg får jeg veldig mye skryt av kaffen av de som er innom.
Anbefaler jeg at du kaster den tradisjonelle trakteren og går for kapsel-maskinen? Nei, behold trakteren slik at du har “vanlig” kaffe ved anledninger hvor du får mange gjester. Det tar tid å lage mange kopper fra kapsel-maskinen, og det blir selvsagt også endel dyrere. Spar kapsel-kaffen til intime kaffeslaberaser og når du skal nyte en kopp i fred.

E24 omtaler kapsel-kaffe-trenden
Nespresso Norge

Share/Bookmark

Comments are closed.