Eget firma er på plass

I dag er en liten merkedag for undertegnede, jeg har fått papirene på at mitt enkeltmannsforetak er registrert og har blitt utstyrt med organisasjonsnummer. Hovedgrunnen til at jeg ønsket å opprette et firma nå er at mitt neste prosjekt gjerne skulle hatt utgangspunkt fra et .no domene. .no domenene er forbeholdt norskregistrerte firmaer og organisasjoner, og som privatperson hadde jeg ikke tilgang til domenene jeg ønsket meg.

Så nå er jeg litt fornøyd, og jeg har fått tak i de domenene jeg ville ha.

En annen ting jeg nå har foretatt meg er å kontakte et forlag. Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg så har jeg lenge hatt ide til en bok, og omsider har jeg satt meg ned og skrevet en god del av boken. Pr i dag er 11 kapitler skrevet, og rammen til hele boka er skissert på ark. Jeg vet altså hvor mange kapitler boka sannsynligvis blir på, og jeg har en rød tråd å skrive etter. Det blir veldig spennende å høre hva forlaget har å si, jeg har ikke sendt dem utkastet, men jeg har beskrevet ideen og bakgrunnen for at jeg skriver nettopp denne boka med dette tema.  I tillegg til å kontakte et forlag så har en god kamerat av meg lest det jeg har skrevet så langt (og ja, det koster meg litt å la andre lese, man blottstiller seg på en måte). Nå gjenstår det bare å holde motivasjonen og inspirasjonen oppe, og sørge for at det ikke blir en halvskrevet bok som aldri blir gjort noe med. Domenene jeg har registrert hører til boka, så er det sagt. Mer har jeg ikke tenkt å si, annet enn at jeg nok vil skrive oppdateringer her så fort jeg hører noe fra forlag, eller det skjer noe annet med boka.

Share/Bookmark

Comments are closed.