Er skaden først skjedd?

Jeg skal senere ta meg tid til å skrive litt om diverse tilbydere sine metoder når det gjelder å “lure” folk ut på glattisen med “raske penger”. For nå begrenser jeg meg til å si at det burde vært mye strengere kontroll på hvor mye penger enkeltpersoner kan skaffe seg ved bruk av kredittkort og forbrukslån. Det er en så farlig karusell, og det går så fort nedover hvis man mister kontrollen, at ingen bør føle seg fristet. Desverre er det de som aller minst trenger et dyrt lån, som ender opp med å få det…

Vel.. Hvor vil jeg med dette? Dette er mer et råd og et tips, søk profesjonell hjelp i tide. Går du i minus hver eneste måned, og har spart inn der du kan? Da er du allerede på god vei ned i karusellen, og må så fort som mulig stoppe opp, og få kontroll på inntekter og utgifter.

Når man har havnet i denne situasjonen, kan det være vanskelig å se en utvei. Mitt tips er å kontakte NAV for gjeldsrådgivning, eller benytte et privat selskap som ofte er mer dedikerte.

I norge finnes det flere, men Betalingsmegleren i kristiansand har vist veldig gode resultater for de som har søkt hjelp.

Share/Bookmark

Comments are closed.