Første kveld med ekstrajobb

Ja, da har jeg akkurat logget ned, og er ferdig med min første kveld med ekstrajobbing fra sofakroken. Det var veldig uvant, og jeg aner ikke helt hvordan jeg klarte meg. Jeg måtte hente opp bloggen min i pausen, for å motivere meg litt etter at det gikk litt tungt en periode.

Så, hva har jeg tjent penger på i kveld? Jo, jeg har spurt fremmede folk om deres mening om diverse ting, pr telefon. Folk er veldig positive, og det er hyggelige intervjuer (i motsettning til samtalene knyttet til telefonsalg). Undersøkelsen jeg var tildelt i dag var tung, den tok mellom 15 og 20 minutter å gjennomføre, så det var på en måte en ilddåp. Også hjalp det jo ikke at Rosenborg spilte kamp etterhvert heller (selv om den kampen ikke var så mye å bruke tid på…).

Alt i alt synes jeg ekstrajobben er et godt alternativ til mye annet, og jeg er sikker på at jeg skal kunne hente inn ekstra kroner to kvelder pr uke i en god stund framover. Jeg merker at jeg har jobbet fryktlig mange timer i dag, og det er høyt tempo på fulltidsjobben min for tiden. Men.. i følge Donald (Trump, han og jeg er jo egentlig på fornavn.. ref. bokanmeldelse tidligere), så holder det lenge med 4 timer søvn i døgnet.

Dersom noen kunne være interessert i samme type ekstrajobb, så ta kontakt på stbab@stbab.com

Share/Bookmark

Comments are closed.