Familieforøkelse på gang? Vær smart!

Når det nærmer seg termin vil flere av oss merke at “hamster-genet” vårt våkner til liv. Det er utrolig hvor mye smarte ting vi mener vi MÅ ha i huset før arvingen titter ut. Jeg hadde en speilhylle som lignet på en hvilken som helst hylle på et apotek, og jeg vet fortsatt ikke hva alt skal brukes til (min datter er 5 år, og har neppe behov for de kremene eller salvene som vi bare MÅTTE ha for 5,2 år siden). Faktisk så kom vi veldig langt med ei tube med sinksalve og a-creme. Nok om det, det er lov å være smart når man skal fylle opp bad og barnerom, stellebord, anskaffe barnevogn, bilseter, lekegrind, barneseng, barnestol, barnebord, vaskebalje… det er så enormt mye man tror man trenger, og det skal kanskje være sånn (jeg tviler på at den som blir født som nr 2 opplever det samme rushet av varer som ramler inn døra).

I hvertfall, ta en titt på denne artikkelen, og spar deg selv for masse penger.

Gode nettsider du kan lete etter pent brukte ting:

www.finn.no

www.qxl.no

www.zett.no

For ikke å glemme facebook, jeg vil tro at de fleste har en eller annen venn på facebook som gjerne vil få bedre plass på loftet etter at barna har vokst ut av det de måtte ha brukt. Tipset om facebook skal du få gratis av meg, jeg benytter det ofte selv dersom det er noe jeg ønsker å handle eller ønsker å få hjelp med. Det fungerer veldig greit!

Share/Bookmark

Comments are closed.