Finn – Mulighetenes marked!

Vi har vel alle noe som står og samler støv. Det har i hvertfall jeg, og nå skal jeg forsøke å bli kvitt noe av det! For ganske mange år siden fikk jeg en samling med “Hvem-Hva-Hvor”, du vet, den boka som ble gitt ut av aftenposten. Av de samme personene fikk jeg årets utgave til jul, i mange, mange år.

Samlingen har stått lenge, og har vært med meg på flere flyttelass.. men nå er det slutt. De skal bort. Så i kveld har jeg tatt bilder, og fått lagt annonse ut på finn.no

Det er en respektabel samling på 62 bøker. Riktignok har jeg dobbelt, og til og med trippelt av noen årganger.. men like fullt.

Jeg ble litt overrasket når jeg gjorde et søk på finn, og fant utgaven fra 1938 til salgs for 1200,- … Så jeg kan jo håpe at en samler ramler over annonsen. Søk etter Hvem Hva Hvor på finn.no dersom det skulle være av interesse for DEG!

Share/Bookmark

Comments are closed.