Forholdsvis enkle grep

Ok, jeg innrømmer det, jeg har litt tid til overs. Jeg bruker feks rundt 2 timer pr dag på å se tv, eller surre med noe annet. Disse timene vil jeg investere i noe som kan gi ekstra inntekter.

Så langt har jeg gjort følgende:

1) Søkt på “stilling” som intervjuer hos TNS-Gallup. Hvorfor TNS? Fordi dette ikke er telefonsalg, folk flest har ikke noe i mot å bli intervjuet, og dessuten liker jeg å prate med folk. Lønn? Ikke så veldig mye, men dersom jeg jobber 1 time hver kveld, vil jeg tjene mer enn målet på 50 kr pr dag.

2) Meldt meg som “Ukjent kunde”. Dette er en jobb hvor man opptrer som en helt vanlig kunde, foretar en handel i en gitt butikk, og rapporterer tilbake kundeopplevelsen på en rekke parametre. Lønn? Sannsynligvis ikke så mye, siden det ikke florerer med oppdrag. Men.. små økonomiske bekker, blir til en elv :)

3) Bruker litt tid på å lese andres privat økonomiblogger, for å snappe opp tips.

Et annet grep jeg har gjort, uten at det genererer ekstra inntekt, men snarere en besparelse, er at jeg har byttet strømleverandør. Fra å ha en strømtilbyder som lå på 43 plass på listen over billigste leverandør, har jeg nå den billigste, med topp 10 garanti. Dette bør spare meg for noen tikroner på hver regning.

Share/Bookmark

Comments are closed.