Gjesteinnlegg: Spar penger på forsikringene dine

Jeg jobber selv med forsikring, og kan bekrefte rådet om at det lønner seg å ta en sjekk med jevne mellomrom:-) Men vær nøye med at du beholder de samme dekningene, og like egenandeler. Evnt kan nettop DET være en måte å spare penger på! Hvis du kan leve med høyere egenandel, på f.eks. husforsikringen, vil det få prisen ned. Pass også på at du har fått rabatt for f.eks. brann- og innbruddsalarm hvis du har det.

Å sjekke hvor langt man faktisk har kjørt i løpet av året er også lurt, i tilfelle du har betalt for flere km enn du faktisk har brukt, dette kan justeres tilbake, hvis du tar kontakt før hovedforfallet :-) (soon to be a b. red.: dette var nytt for meg! Bra tips!)

Har man en fast rådgiver, går det fint an å ringe og spørre om det er noen muligheter for å få prisen ned, så går man gjennom og sjekker om alle sikkerhetsrabatter ligger riktig inn osv.

Kan også nevne at månedlig trekk i form av avtalegiro ikke koster noe i de aller fleste selskaper (om noen?!). Det kan også lønne seg å motta dokumentene i epost/via nettet, så sparer man både gebyrer OG miljøet :-)

Gjesteinnlegg skrevet av: Hanne

Share/Bookmark

Comments are closed.