Gjesteinnlegg: Tilbakemelding og resultater

I dag, eller faktisk i natt siden Nils Kjetil som har skrevet innlegget befinner seg på den andre siden av jorden for tiden, mottok jeg en veldig hyggelig e-post. Jeg har fått lov til å publisere den, og den er skrevet slik at den kan ha nytte for andre og ikke minst motiverer den meg til fortsatt arbeid og skriblerier.

“Jeg ble gjort oppmerksom på Soon To Be A Billionaire bloggen for noen uker siden, og har med stor entusiasme lest gjennom alle postene og plukket opp mange og lønnsomme tips. Bloggen har gitt meg et spark bak til å bli mer bevisst på små endringer som har kostet meg veldig lite tid, men som gir meg store innsparinger pr år.

Bare på de store postene bank og forsikring, har ca 30 minutters arbeid gitt meg en årlig innsparing på henholdsvis kr.14 100 og kr.5 508. Det er god timebetaling, selv for en i oljebransjen, så tusen takk for en god og ikke minst lønnsom blogg.”

Når det gjelder forsikring benyttet Nils Kjetil seg av tilbudsskjemaet og e-postlisten jeg tidligere har anbefalt (her er excel arket oppdatert/endret etter tilbakemelding fra Gjensidige), og på bank siden benyttet han seg av Pay It AS for å få samlet lånene til en rente på 3,15%. Veldig hyggelig tilbakemelding og gøy å se at bloggens filosofi sprer seg, små økonomiske bekker blir til en stor elv.

Share/Bookmark

Comments are closed.