Gratis overnatting og nettverksbygging

En ganske ny ting i Norge er Couchsurfing, eller sofasurfing om du vil. Konseptet går ut på at man kan låne ut en sofa, eller låne en sofa i den byen man besøker. Det hele styres fra nettstedet couchsurfing.org.

Jeg er en av dem som tilbyr folk på reise en sofa å sove på. Dersom noen passerer min hjemby, kan de sende en forespørsel om sofaen er ledig. Pr i dag er jeg satt opp med 5 ledige plasser, og har fått mange hyggelige henvendelser. Det er mange typer mennesker som benytter seg av tilbudet, alt fra ungdom på lavt budsjett, til voksne som ønsker å oppleve Norge og bli kjent med nordmenn på en litt annen måte.

Dersom jeg ønsker et sted å bo på min neste reise kan jeg bare forespørre en av sofaeierne i den byen jeg ønsker å besøke. Noen tilbyr overnatting, mens andre tilbyr å være guide eller kaffeselskap. Uansett så møter man lokale mennesker, som kjenner byen man besøker, og man bygger nettverk.

Reiser du mye, eller har glede av å møte nye spennende mennesker, så meld deg inn på Couchsurfer.org.

Bo billig på reise – Dine penger

Share/Bookmark

Comments are closed.