Hvordan ødelegge inntekten for en blogg

Opp som en fugl fønix.. Jeg hadde overraskende gode inntekter fra Google Adsense på bloggen min, faktisk overrasket det meg litt at den kunne dra så mye penger på så kort tid. Nå ble det aldri noen utbetaling fra google, i stedet fikk jeg en epost hvor de på en pen måte fortalte at kontoen min var stengt, og pengene fra kontoen var tilbakeført til annonsørene. Som grunn oppgis det mistenklig aktivitet på bloggen.

Hva det skyldes er jo ikke godt å si, jeg har sperret klikk fra admin (meg selv), men det har helt sikkert vært noen gode hjelpere der ute som har klikket litt for ivrig. Google har alt på sitt tørre, det står i vilkårene at de kan slette kontoen uten forvarsel.

Så derfor er det ikke noe reklame bannere igjen på siden min, for de som måtte ha notert det allerede.

Det som er litt guffent med det er at man kan aktivt gå inn og fjerne inntektsgrunnlaget for en blogg man ikke liker. Hvis man bestemmer seg for å aktivt gå inn hver dag, og klikke masse, så vil det samme skje med eier av bloggen.

vel vel, det var dagens overraskelse. Jeg får finne andre inntektskilder, alternativt kan jeg trygle Google om å gjenåpne kontoen min. Uansett er det nær 4000 tapte kroner.

Share/Bookmark

Comments are closed.