Hvordan går det med målet?

Helt i starten av bloggen, som ble startet for en mnd siden, så skrev jeg at målet er å tjene 50-100 kroner ekstra pr dag. Dette gjelder hver dag, hele året. Hvordan ligger jeg så an?

Når jeg tar med ekstrajobben jeg har begynt med, det jeg har solgt på finn.no og litt google inntekter så ender jeg på 255 kroner pr dag, hver dag hele August måned. I tillegg har jeg spart inn på en rekke områder, som ikke er like synlig ennå (byttet strømleverandør, sjekket forsikringer, kuttet ut noen vaner). Så alt i alt er prosjektet godt i gang. Jeg har ingen tro på at jeg klarer å opprettholde en ekstra inntekt på over 200 kroner pr dag hver måned, men jeg øker målsettningen fra 50-100 kroner pr dag til 150 kroner pr dag. Det gir en årlig ekstra inntekt på 54750 kroner (etter skatt). Pengene går foreløpig inn på en “glemmekonto”, og skal bli til en buffer + EK til oppstart av firma. I tillegg kommer penger som blir til overs ved at jeg sparer penger på lure kjøp etc, disse pengene teller ikke inn i de 150,-.

Hvilke mål har du for din økonomiske framtid? Skriv gjerne en kommentar.

Share/Bookmark

Comments are closed.