“I earn money while others sleeps”

Litt preget av boka til Donald Trump, og litt farget av den nye filmen fra wall street. Det faktum at døgnet enkelt kan utvides mange timer i begge rettninger, gjør at man kan utnytte døgnet mer effektivt. Eller gjør det? Er det sånn som Donald (jeg har tidligere forklart hvorfor vi er på fornavn) sier at man kun trenger 3-4 timer søvn? Går dette over tid? Eller vil man kollapse av utmattelse etter kort tid?

Morgenfugl

I og med at denne bloggen er et personlig prosjekt i første omgang tenkte jeg at dette må det jo fint gå an å finne ut av. Derfor sitter jeg her nå klokken 05.52, og her har jeg sittet og jobbet siden klokken var 04.00. Jeg har lest dagens avis, til frokost fikk jeg tid til en liten omelett og en nytraktet kopp med kaffe (denne er blitt til to). Jeg er nydusjet, nybarbert og jeg har i tillegg til å ha skrevet ferdig dagens ord for de neste 15 dagene også svart på 4 mail fra vår produsent i Malaysia (de liker jo å snu døgnet litt på hodet i forhold til oss).

Det hører med til historien at jeg skal til Oslo i dag, og uansett måtte litt tidligere opp, men er det sånn at man kan legge seg kl. 23 og stå opp kl. 04 hver dag over tid? Se det har jeg tenkt å finne ut. Det er ingen tvil om at vi mennesker er vane dyr, så kanskje også mengen søvn er en vane som kan endres? Jeg vet min mor vil være sterkt kritisk og uening, men om ikke annet så er det verdt et forsøk.

Share/Bookmark

Comments are closed.