Interesse fra forlag

Jeg har nå fått respons fra det første forlaget, førsteutkastet til boka er sendt inn! En merkelig følelse å skulle sende det fra seg, og fryktelig spennende. Det er ikke sånn at jeg forventer at de vil hive seg over prosjektet og lovprise det, det er et ekstremt nåløye, og dette forlaget mottar opp mot 1000 manus pr år. Av disse er det 3-4 som får anledning til å debutere som forfattere. Men, i min favør teller det at det ikke finnes bøker som retter seg mot samme målgruppe, og målgruppen er sterkt stigende. Jeg velger å ta det som et godt tegn at det var utropstegn i svaret fra forlaget, og at de ønsket å se første utkastet så fort som mulig.

Så da krysser jeg fingrene, frykter det værste og håper på det beste. To be continued…

Share/Bookmark

Comments are closed.