Jeg er nå en del av den gale pupp

Trond Viggo Torgersen i sin rolle som skotte kaller Gallup for den Gale pupp. Jeg er nå en del av Norsk Gallup, et ledd i prosjektet med å hente inn 50-100kr ekstra pr dag. Etter skatt vil jeg sitte igjen med en inntekt som overgår målet mitt, så dersom det fungerer greit kan jeg sette meg nytt inntektsmål.
Dersom du kunne være interessert i å ha dette som ekstra jobb (du kan jobbe hjemmefra på egen pc), så send meg en mail.

Før jeg kan begynne måtte jeg gjennom noen timers opplæring og informasjon om de systemene TNS benytter i sine markedsundersøkelser. Et lettfattet og greit kurs. Deretter var det signering, og endel informasjon om hvordan jeg setter opp mitt private “call-center” hjemme i stua (VPN etc).

Det er opp til hver enkelt hvor mye de ønsker å jobbe, men alle må ha to faste kvelder i uken. Jeg satt meg opp endel ekstra de første ukene, slik at jeg kommer greit inn i systemet og jobben. Og for en som har litt allergi mot telefonsalg, så virket dette som en veldig mye bedre jobb. Jeg vet med meg selv at dersom Norsk Gallup ringer, så er jeg ikke så motvillig som hvis noen som vil selge eller samle inn penger ringer.

Jeg kommer tilbake med oppdatering om hvordan jeg synes jobben er, og hvordan det gjør seg synlig på bufferkontoen.

Share/Bookmark

Comments are closed.