Julekalender tips

SingSang julesangerJeg er muligens litt tidlig ute, men dette tipset er så fantastisk godt at jeg synes alle bør få det med seg.

I min familie er vi vant til pakke-kalender, altså at man har pakket inn en liten ting for hver dag, og disse henger på hver sin krok. Som en motvekt til alle sjokolade/leke/tulle kalenderene fikk hun i fjor en ny type pakke-kalender av sin bestemor, nemlig SingSang sangkort. Hver eneste dag var det pakket inn et kort med en julesang og en juleaktivitet på baksiden. Med pakken fulgte det en link til sangene på internett slik at man kunne ha melodien mens man sang. I tillegg finnes det en app for Iphone, slik at man kan ha alle sangene tilgjengelig på telefonen. Det var en kjempesuksess! Allerede nå har hun begynt å glede seg til sangene. “Pappa, husker du de sangene vi sang før jul?”. Med andre ord er dette noe man kan benytte flere år etterhverandre. Som et ekstra pluss lærer man alle de tradisjonelle julesangene, og får ideer til juleaktiviteter.

Prisen for sangkortene er 229,-. Og kan bestilles HER

Sanger og aktiviteter som hører julen til
“Gled deg til jul – for i år blir alle de tradisjonsrike julesangene utgitt på en ny måte. Syng julen inn SingSang – Sanger og aktiviteter som hører julen til, inneholder 24 julesanger utgitt i det populære SHUFFLEbook-formatet. Hvert julesangkort har en illustrasjon på den ene siden og tilhørende sangtekst på den andre siden. I tillegg følger det med 6 juleaktivitetskort med oppskrifter og tips som viderefører juletradisjoner for hele familien. Hvert kort er et lite kunstverk som frisker opp julesangene og viderefører juletradisjoner for liten og stor. En klassiker du vil glede deg over og ta frem hver jul! Lag en annerledes julekalender i år Pakk julesangkortene inn i 24 små pakker og vips; dere har en annerledes julekalender!”

Share/Bookmark

Comments are closed.