Keyword Winner: Testet

Jeg er ikke fremmed for å bruke noen kroner for å forbedre bloggen, faktisk har jeg donert noen kroner både til han som har laget “theme’et” jeg bruker på bloggen, og til et par andre av de som har laget plugins jeg benytter og har nytte av.

Jeg fikk et tips angående mine keywords, at de kunne vært bedre. Det er sikkert riktig (merk at det er tags og ikke keywords som viser under hver post, dette har jeg et autoprogram til å gjøre). Jeg legger litt jobb i keywords, men innser at det kunne vært gjort mer her. Ok, så hva gjør man da? jo man prøver en plugin som gjør jobben bedre. Jeg ble sterkt anbefalt keyword winner, og etter først å ha lagt lenken til programmet til min egen side (slik at jeg ble kreditert salget), så kjøpte jeg keyword winner. Prisen syntes jeg var stiv, men tanken var at dersom den gjorde jobben så mye bedre enn jeg selv klarte, så var det verdt det.

Noen vil kanskje si at det er dårlig kutyme å selv bli kredittert for eget salg, jeg burde ha latt den inntekten gå til han som tipset meg. Det kan jeg si meg enig i, men i dette tilfelle ga jeg altså provisjonen til meg selv.

Kjøpsprosessen: Heller dårlig, nettsiden er ikke riktig bygget, så man får rett og slett ikke nedlastningssiden etter man har handlet.

Support: Supporten var helt super, det skal de ha, jeg fikk filene sendt på mail så fort jeg henvendte meg for å fortelle om feil på nedlastningen.

Installasjon: Enkel, bruk av ftp

Erfaring: Etter å ha installert, fikk jeg tilgang til en enkel konfig meny, ikke noe hokus pokus, kun å legge inn Google API så var man i gang. Når jeg så skulle skrive en post, og gledet meg til å få god hjelp med keywords, så kom den første skuffelsen; scriptfeil, masse scriptfeil. Jeg tok igjen kontakt med support, og fikk spørsmål om jeg hadde PHP4 eller PHP5, et legitimt spørsmål. Jeg har php5. Deretter fikk jeg beskjed om at de måtte ha brukernavn/passord til bloggen for å se på problemet.. vel, det fikk de ikke. Dette resulterte i at de sendte en mail hvor de sa at de hadde resatt IP’en min (? wow). Nå skulle alt være i orden. Det var ikke i orden, men jeg tok for meg feilmeldingen, gjorde noen endringer, og fikk det til å fungere. Så en litt kronglete start må jeg vel si at det var. Når Keyword winner fungerte, var det klart for test. Jeg skrev meg en artikkel, og skulle gjøre den klar for publisering. Keyword winner var synlig under overskriften min, og jeg kunne klikke på en knapp der for å få opp hvordan overskriften min klarte seg i konkurransen med andre hos google. Mine overskrifter er på norsk, og stort sett så klarte overskriftene mine seg veldig bra (ingen konkurranse). De gangene Keyword winner kom med forslag var det en settningsoppbygging som ikke lignet noe som helst. Så jeg valgte å beholde min egen overskrift, som tross alt var uten konkurranse hos google. Så var det keywords, det burde jo bli en lek med keywords winner? Nei, Keywords Winner gjør bare det, altså sjekker overskriften mot google. Ikke noe mer. Med andre ord er Keyword Winner en overskriftsgenerator (basert på den overskriften du allerede har).

Konklusjon: Kommer vel ikke som noen overraskelse at dette her er penger ut av vinduet, bortsett fra at ved bruk av paypal og keywords winner sitt 60-dagers returrett system, så er det bare tid ut av vinduet. Jeg kan ikke, selv med all godvilje jeg har, anbefale Keyword winner til noen. jeg kan faktisk ikke tenke meg noen som har det behovet programmet forsøker å dekke.

Share/Bookmark

Comments are closed.