Låneformidling i Sverige

Markedet for forbrukslån og kredittkort er stort i Norge og det regnes som vanlig at de aller fleste av oss en eller annen gang i løpet av livet tar opp denne formen for kreditt. Det finnes et stort utvalg av finansinstitusjoner som tilbyr slik finansiering, og derfor er det gunstig at det finnes sider som gir et sammendrag av hva de forskjellige låntilbydere kan gi oss. På denne måten kan vi enkelt få et oversiktlig bilde som sier noe om hvilke tilbud som er de beste.

Over grensen i Sverige er også usikrede lån populære blant befolkningen, og markedet fungerer mer eller mindre likt også der. Det finnes mange tilbydere av lån og kreditt og det betyr også at det kan være uoversiktlige for en lånekunde å finne det rette tilbudet i den store jungelen av banker.

I Sverige er det derfor mange sider som tilbyr en gratis oversikt over de forskjellige lånene som er er tilgjengelig for befolkningen, og siden som linken henviser til viser med all tydelighet at tilbudet er stort. Totalt sett finner man der lån som tilbys fra i alt 43 forskjellige banker, med alt fra beløp til 500 kroner til 300.000 kroner. Også nedbetalingstiden varierer stort og kan være alt fra 15 dager til 5 år.

Med et så bredt utvalg er det derfor essensielt at noen tar på seg jobben med å sortere tilbudene på et fornuftig vis slik at den gjengse svensken på enklest mulig vis kan finne de alternativene som er aktuelle. Akkurat der som her er det viktig at man søker om flere forskjellige lån for deretter å velge det tilbudet som gir de beste betingelsene. Dette er en jobb som kan oppleves som stor og tidkrevende, men pengene man kan spare på dette er såpass betydelig at det definitivt er en jobb det er verdt å ta på seg.

Hvis du lurer på hvor mye et forbrukslån i Norge vil koste deg, anbefaler vi at du bruker en forbrukslånkalkulator, som blant annet finnes tilgjengelig hos Lånemegleren.

Share/Bookmark

Comments are closed.