Parkering av domene

I kveld har jeg parkert to av mine domener. Dette er domener jeg har kjøpt, som jeg ennå ikke helt vet hva jeg skal bruke til. Man kan parkere et domene hos et parkeringsselskap. Domenet vil da peke til en side som parkeringsselskapet fyller med relevant reklame for domenet. Dersom man har et populært domene, kan dette generere inntekter. Jeg forventer ikke så store inntektene ved å ha gjort dette grepet, men da ligger i hvertfall ikke domenene døde. I tillegg til å være parkert, kommer det også tydelig fram at domenene er til salgs. Det ene domenet kan det godt hende at noen faller for og vil kjøpe, og er budet ok så selger jeg det. I mellomtiden vil nettstedet være fyllt med reklame. Det andre domenet kommer jeg ikke til å selge, for det har jeg planer for.

Det finnes mange parkeringsselskap, men jeg har valgt å parkere hos Sedo. Sedo er gratis, og enkelt å sette opp. Eneste jeg behøvde å gjøre var å sette opp endel keywords, velge design, og forandre DNS pekerene hos dem jeg kjøpte domenet av (jeg har handlet hos One.com og domeneshop.no). Resten tar Sedo seg av.

Share/Bookmark

Comments are closed.