What language should I choose / Hvilket språk bør jeg velge?

I’m browsing the web while watching Oslo grandprix cycling on TV, and it hits me: should I convert this blog to english or continue in norwegian? I know I could get more readers, but I also know that I sometimes write about typical “local” norwegian stuff.. Well.. for now I’ve put up a poll, and I will decide later.

Altså, jeg surfer litt i kveld mens jeg ser på Oslo grandprix (sykkel), og det slår meg at jeg kanskje burde vurdere å konvertere denne bloggen til engelsk. Jeg vil kunne nå flere lesere, men samtidig så skriver jeg ofte om ting som kanskje er litt norske-fenomener. Jeg har satt opp et spørsmål, så får jeg bestemme meg siden.

Maybe I should write my articles both in english and norwegian?

Share/Bookmark

Comments are closed.